Soil gerecht  2018

Hospitality Marketing PR

RARE is een bedrijf gespecialiseerd in full-service marketing, evenementen, content en brand engagement op het gebied van eten en drinken.

Binnen RARE, mixen wij onze expertise in F&B Marketing/PR met onze mensenkennis en brede samenwerking met verschillende topmerken en chefs tot de ideale cocktail. Onze manier van aanpak is ‘RARE’ en cateren jouw aanvraag graag ‘Well-done’.

 

Door onze gespecialiseerde aanpak, weten wij jouw restaurant, hotel, merk, product of service onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. Verkopers, consumenten, foodies, cocktail specialisten, health freaks, managers, chefs; wij kennen ze, we praten met ze en verbinden ze met elkaar. Wij voelen als geen ander de passie die men voor eten en drinken kan hebben. Ervaring, emotionele waarden, gewoontes, rituelen en achtergrond spelen allemaal een rol bij het selecteren van het juiste product. We gebruiken onze kennis in de praktijk en creëren een mind-blowing verhaal dat mensen met een merk of product verbindt.

Je kunt ons beschrijven als F&B-consultants; mensen eten en drinken om te leven, wij leven voor eten en drinken en krijgen er een kick van om gezamenlijk een goed resultaat te behalen.

Gerecht The Good Companion 2019