Culinaire concepten en evenementen voor echte foodies

Bij de culinaire afdeling binnen RARE werken wij met een ‘We cook our work well done’ mentaliteit. Het organiseren van evenementen is onze ziel en zaligheid. Wij komen dan ook altijd met de nieuwste trends en kunnen ons aanpassen aan jouw culinaire wensen.

Wij organiseren zelf grootschalige publieksevenementen zoals Taste of Amsterdam, Butcher’s Heaven en de Smokey Festivals. Natuurlijk met groot plezier! Door jaren ervaring in het organiseren van deze evenementen, wordt RARE gevraagd door andere organisatoren of bedrijven om de expertise in te zetten voor hun evenementen. Dat kan de organisatie van een geheel evenement betekenen of ondersteuning op het gebied van één of meerdere vlakken:

  • PR & Marketing
  • Sales & Sponsorfinding
  • Organisatie/operationeel
  • Content creatie
24Kitchen Festival gerecht
Cocktails

Het organiseren van evenementen is meer dan alleen een lijstje afwerken. Natuurlijk komt dat lijstje er uiteindelijk wel, maar wij zijn van mening dat samenwerken en partijen verbinden nog steeds het beste recept is. Wij bij RARE weten de beste partners te kiezen en delen onze passie voor ons werk met hun om de samenwerking te versterken. Op deze manier maakt het de beleving af!

Wil je een voorproefje van onze expertise op culinaire evenementen?