<< Back

Winter BBQ – Smokey Festivals

WINTERS BBQ FOOD, BEER AND SPAß

DE WENS VAN DE KLANT

Jord Althuizen is niet te stoppen: Smokey Goodness eerste Winter BBQ-festival was een succes! Gloeiende BBQs, mals vlees en Jord zijn nieuwe boek vers van de pers! Jord vond alleen een boek lanceren niet genoeg en had daarom het betere idee om hier een festival omheen te verzorgen. Een festival vol met winter BBQ-gerechten, scherpe messen, veel bier en gekkigheid. Zo ontstond op 13 oktober 2018 het ultieme grill-masters feest voor Jord zijn 4e boek, sfeervol in de bossen van ‘Buiten in de Kuil’ in het mooie Lage Vuursche, in samenwerking met het team van RARE.

HET BRILJANTE IDEE

Het Winter BBQ-festival begon om 12:00 uur, grote vuren werden gestookt, de kolen gloeiden vuurrood, het bier stond koud en Jord’s film over zijn avonturen in Lapland werd getoond. De echte Smokey Goodness fans stonden al vroeg in grote getale klaar voor de ingang van het evenement, om al het heerlijke te proeven wat hun te wachten stond. Wild Boar Stew, Raclette Burgers, Gin-Fish Blinis, Jägerberry Spareribs en vergeet de ultieme Motherload Brownie niet! We hebben niets anders dan positieve verhalen gehoord over deze heerlijke gerechten.

De dag was een groot succes met het optreden van Doc Curran en Jord die het lied Frozen zong op de achtergrond.

Deze dag vroeg om een mooie afsluiting. Naarmate de dag overging in de avond veranderde het grote grill festijn in een waar Smokey Oktoberfest. Iedereen gekleed in Lederhosen en Dirndls, grote pullen bier, pretzels, zuurkool en een heerlijk vlees bracht de bezoekers een echt Jord Althuizen feest. Meerdere Schlager-artiesten traden op om dat extra Oktoberfest-plezier te verzorgen, wat resulteerde in een polonaise met het gehele team met Smokey Goodness vooraan.

DE WIN-WIN

Als je dit leest wil je vast meer weten over waarom dit evenement zo een groot succes was? We raden je dan ook aan om het boek van Jord te kopen en de gerechten zelf uit te proberen. Waarom? Jord weet waarom! RARE was verantwoordelijk voor de sales, pr & marketing, ticketsales en operationele en organisatorische uitvoering van het evenement.

Datum 13e oktober 2018
Tijd 12.00 - 23.00
Locatie Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
Type Boek lancering: Smokey Goodness - Winter BBQ
Meer informatie kunnen jullie vinden op de Smokey Festivals website