<< Back

The Good Companion

DE WENS VAN DE KLANT

Visbar The Good Companion zit midden in de Jordaan en heeft een heel speciaal concept. Visrestaurants genoeg in Amsterdam. Maar het vinden van echt lekkere lokale en duurzame visgerechten is niet altijd gemakkelijk òf betaalbaar. Begonnen als de eerste Fish & Chips bar, hebben zij nu het concept een beetje aangepast. Na het gebruiken van veel verschillende soorten vis voor de Fish&Chips, begon het bij Niek en zijn compagnon Enno Massaro te kriebelen om ook andere visgerechten te serveren. Zij hebben een hele nieuwe kaart ontwikkeld vol ‘comfort seafood’, want je kan nog zoveel meer doen met lokale vis. Om dit alles ook bij de ras Amsterdammers bekend te maken, schakelden zij onze hulp in.

WAT WAS DE ROL VAN RARE?

RARE is verantwoordelijk voor de pr en marketing van The Good Companion. Hierbij komt het bedenken van een social mediaplanning, social media content, social media advertising, social mediamanagement, persberichten schrijven en uitsturen en samenwerkingen opzetten met media, bloggers en influencers.
Daarnaast eten wij daar af en toe om goed te proeven waar wij het over hebben en natuurlijk voor de gezelligheid en het lekkere eten. Onze favorieten: Fish&Chips met bijvangst, mosselpannetje en als dessert Eton Mess.

DE WIN-WIN

Na een succesvolle start van de campagne is er al meer interesse vanuit Amsterdamse media om een keer te komen eten en hierover te schrijven. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de verschillende evenementen die The Good Companion organiseert zoals Happy Oyster Hours op zaterdag, één keer in de maand Sunday Boil met rivierkreeftjes en elke dinsdag Mossel Dinsdag. Deze worden populairder met de week. Het bereik van de social mediakanalen groeit exponentieel, waar ook een duidelijke en consistente structuur in zit.
Happy client, happy RARE team!

Fotografie: YWPhoto

Duur van project 2019-2020
The Good Companion Westerstraat 264, 1015 MT, Amsterdam
Verantwoordelijkheden RARE social mediaplanning, social media content, social media advertising, social mediamanagement, persberichten en samenwerkingen opzetten met media, bloggers en influencers
Meer weten over The Good Companion?