<< Back

The Amsterdam Cook Book

A CELEBRATION OF AMAZING FOOD & DRINK ON OUR DOORSTEP!

DE WENS VAN DE KLANT

The Amsterdam Cook Book is een boek wat alle verhalen en recepten van een deel van Amsterdams beste restaurants, café, bars, kwekers, gastro-pubs, boerderijwinkels, producenten, delicatessenzaken en leveranciers verteld. Het team van RARE was gevraagd om al onze favoriete hot-spots in Amsterdam te verzamelen, daar kunnen we toch geen nee tegen zeggen?

HET BRILJANTE IDEE

In juni 2017 hebben we de eerste Amsterdam editie van ‘City Cookbook meets City Guide’ geïntroduceerd, in samenwerking met ‘Meze Publishing’, uit het Verenigd-Koninkrijk. Het kleurrijke boek staat vol met al het moois wat Amsterdam heeft te bieden op culinair niveau. Van populaire hot-spots tot ware delicatessenzaken. De vorige negen edities over andere steden vliegen over de toonbanken in het Verenigd-Koninkrijk.

DE WIN-WIN

De Amsterdamse editie was ook een groot succes! Nu ligt de grootste focus in het boek natuurlijk op de beste gerechten en recepten van Amsterdam, maar The Amsterdam Cook Book doet veel meer dan alleen dat. Het boek in zijn geheel neemt je mee op een culinaire trip door heel Amsterdam. Al lezend loop je door Amsterdam en krijg je de mooiste verhalen over winkels en de beste adviezen voor foodie hot-spots te horen.

Exemplaren 7000 copies
Restaurants 35
Recepten 40+
Uitgeverij Meze Publishing
Koop The Amsterdam Cook Book hier!