<< Back

Taste of Amsterdam

Waar foodlovers genieten!

De volgende Taste of Amsterdam editie is er weer van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020 tijdens het Pinksterweekend. Net als in de voorgaande jaren brengen wij weer vele chefs bij elkaar in het mooie Amstelpark. Het wordt weer proeven op hoog (culinair) niveau. Heel food-loving Amsterdam komt weer samen genieten van al het lekkers dat wordt gepresenteerd. Nieuwe namen, bekende restaurants en innovatieve bars; Amsterdam staat niet stil en wordt met de dag lekkerder. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn!

Er komen meer dan 35 restaurants hun signature dishes serveren, bekende chefs (nationaal en internationaal) delen hun ervaring, we organiseren ruim 200 workshops, proeverijen en demonstraties. In 2019 introduceerde wij tevens ons nieuwe concept Chef’s Table. Top chefs vanuit heel Nederland hebben hier staan koken. Dé mogelijkheid om voor een betaalbare prijs te genieten van de gerechten van een aantal van de beste chefs die Nederland heeft. Per sessie, is er plaats voor 30 personen aan een ronde tafel waar je op korte afstand van de chef kunt zien hoe deze chef zijn gerechten voor je bereidt. Om een paar namen van afgelopen editie te noemen; Soenil Bahadoer, Ron Blaauw, Julius Jaspers, Schilo van Coevorden, Alain Caron, Alex Haupt, Edwin Vinke, Jaimie van Heije, Dennis Huwaë, Edwin Soumang en onder andere zes Franse chefs die samen 10-Michelin sterren vormden.

De elfde editie van Taste of Amsterdam was een groot succes en natuurlijk gaan wij proberen om dit succes in 2020 te overtreffen! Taste of Amsterdam 2020 gaat plaatsvinden van 29 mei t/m 1 juni en dit alles natuurlijk weer in het prachtige Amstelpark. Houd onze website goed in de gaten voor nieuws over deelnemende restaurants, chefs en andere partijen die Taste een succes maken!

Bekijk hieronder een sneak peek van Taste of Amsterdam 2020!

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=UQhi-7ICmiY[/fve]

Editie 12e
Datum 29 mei - 1 juni 2020
Locatie Amstelpark, Amsterdam
Restaurants 40+
More info about Taste