<< Back

No Worries BBQ – Smokey Festivals

Fikkie stoken? De Smokey Goodness crew weet wel hoe! Omdat onze festivals in samenwerking met Jord Althuizen een groot succes zijn, is RARE samen met de Smokey Goodness crew Smokey Festivals gestart. Op 14 april 2019 vond alweer een 3e editie plaats; No Worries BBQ Festival! Net als voorgaande edities, was het dit een fun culinair evenement een culinaire viering met burgers en ander vlees, bier, BBQ demonstraties & masterclasses en rock entertainment.

NO WORRIES BBQ Festival – zondag, 14 april 2019
12:00 – 18:00
Het festival vond plaats bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Deze uitgesproken locatie creëerde de ultieme BBQ-setting met smokers, Bastards, slagers, pitmasters en veel vuur. Gedurende zes uur lang konden bezoekers genieten van de beste gerechten uit Jord’s nieuwe boek, No Worries BBQ, geïnspireerd op de laid-back manier van barbecueën in Australië.

Black Smoke Preview Dinner – zondag, 14 april 2019
18:00 – 23:00
Kasper Stuart & Jord Althuizen’s succesvolle restaurant in Antwerpen, Black Smoke, gaat de grens over en heeft net haar deuren geopend in Rotterdam bij de Van Nelle Fabriek. Op zondag 14 april organiseerde RARE samen met de Smokey crew een preview dinner voor de grootse BBQ-fans. Een vijf-gangen diner, Big Bottle Bar, gerechten waar de vlam in ging en Jord (vals) zingend op het podium. Dit kon niet anders dan een groot succes te worden, en dat was het!

NO WORRIES BBQ FESTIVAL 14 April 2019 - Van Nelle Fabriek - Rotterdam
Black Smoke Preview Dinner 14 April 2019 - Van Nelle Fabriek - Rotterdam
Fotografie Remco Kraaijeveld
Meer informatie kunnen jullie vinden op de Smokey Festivals website