<< Back

New Edition Lifestyle Event

THE LIFESTYLE EDITON

DE WENS VAN DE KLANT

Op 17 mei 2018 heeft het Lifestyle Event van New Edition plaatsgevonden. Het team van RARE was gevraagd het complete zakelijke evenement te bedenken en uit te voeren. Het zakelijke evenement is bedacht om alle klanten van New Edition bekend te maken met twee nieuwe servieslijnen van New Edition door m. De prachtige merken Designed For Living en Fabienne Chapot. Kosten nog moeite werden gespaard. De klanten zijn ingevlogen vanuit de hele wereld om deze show bij te wonen. Deze introductie werd gehouden in ‘De Hallen Studios’ in Amsterdam West, de oude tramremise van gemeente Amsterdam.

HET BRILJANTE IDEE

Ongeveer 250 gasten werden verwelkomd door modellen in creatieve outfits, meerdere ijs sculpturen werden tentoongesteld en een heerlijke selectie aan gerechten en drankjes werden geserveerd gedurende de avond. Gasten waren ‘blown away’ door de indrukwekkende licht show speciaal ontworpen voor de tentoonstelling van de nieuwe producten lijn van Designed For Living. De tweede show was gemaakt voor Fabienne Chapot die op haar beurt een 180° scherm in de zaal gebruikte om de presentatie van haar nieuwe lijn te ondersteunen.

DE WIN-WIN

Het team van RARE verzorgde de locatie, was contact persoon tussen verschillende partijen, het gehele operationeel management, technisch support en het vinden van de beste leveranciers, catering, entertainment & decoratie om het evenement te doen slagen.

 

Aantal bezoekers 250
Editie 1
Datum 17 mei 2018
Locatie De Hallen Studios
Meer informatie over New Edition