De chocoladeletter M voor de MAN

De chocoladeletter M voor de MAN

<< Back

Metropolitan – Chocoladeletter M voor de MAN

DE WENS VAN DE KLANT

Elk jaar is het tijd voor pepernoten, taaitaai en natuurlijk chocoladeletters. Iets lekkers om gezellig met de hele familie te delen. Wat nou als papa zijn letter een keer voor zichzelf wil houden om te smullen? Kees Raat, van chocolade walhalla Metropolitan, heeft iets bedacht voor de mannelijke chocolisten onder ons. De chocoladeletter M voor de MAN met huisgerookte chocolade. Waarom? Omdat de meeste letters van de mannen toch in de mondjes van de kinderen en mama verdwijnen. De bedoeling is natuurlijk dat dit op een leuke manier de wereld in gebracht zou worden. Wij wilden hier zeker mee helpen!

WAT WAS DE ROL VAN RARE?

RARE was verantwoordelijk voor het schrijven van het persbericht, op de deuren te kloppen van de Nederlandse media en het persbericht naar binnen te strooien. Net als Sinterklaas. De mannenletter is verkrijgbaar tot 5 december 2019 en alleen bij Metropolitan zelf en in de online webshop. Gelukkig zijn de gerookte tabletten in dark milk 60% en de 73% puur het hele jaar door te krijgen, zodat er altijd een stukje chocolade over is voor de mannen. “Super handig, ik grijp nooit meer mis in mijn kast als ik zin heb in een stukje chocola” aldus Kees.

DE WIN-WIN

Het persbericht werd enorm goed opgepakt en er kwamen allerlei leuke reacties uit. Veel vraag naar de chocoladeletter, want dat wil iedereen natuurlijk proeven. Publicaties werden geplaatst en van de letter werd gesmuld.