<< Back

Lekker Laren 2016

THE ONLY MOOD IS FOOD

DE WENS VAN DE KLANT

Lekker Laren is het grootste festival van Het Gooi. Een heerlijke combinatie van restaurant en goeie muziek maakt het vier dagen achter elkaar het evenement om naartoe te gaan. Elk jaar is het doel om mensen in Het Gooi en omstreken bij elkaar te brengen, nieuwe gerechten te introduceren en aandacht te genereren voor de lokale restaurants.

HET BRILJANTE IDEE

Voor Lekker Laren, werd het team van RARE ingeschakeld om de marketing, de social mediacampagne, partnerships en web-content te verzorgen. Samen verzorgde wij een leuk interactief programma die deelnemers de kans gaf hun merk een boost te geven en contact te maken met Lekker Laren bezoekers. Daarnaast hebben wij als RARE ons grote netwerk gebruikt om de sales afdeling van Lekker Laren te helpen om te verzekeren dat de markt op het evenement gevuld was met kwaliteit producten.

DE WIN-WIN

Een levendig culinair festival dat jaarlijks werd georganiseerd. Een plek waar foodies samen komen en een mooie gelegenheid voor lokale restaurants om zich aan het publiek te tonen.

Aantal bezoekers 15.000
Editie 3
Datum 25 - 28 augustus 2016
Locatie Plein 1945, Laren