<< Back

Independent Hotel Show Europe 2019

THE INDEPENDENT HOTEL SHOW GOES TO AMSTERDAM

DE WENS VAN DE KLANT

Hotels staan voor een complexe uitdaging, terwijl de vraag naar een recordhoogte stijgt. De moderne gast is verbonden, veel reizend, business gedreven en zoekt vaak naar authenticiteit. Dit betekent dat hotels die met de top van de wereld willen concurreren veranderingen zullen moeten doorvoeren en constant moeten investeren in de nieuwste technologie om de klant tevreden te houden. Met als grootste obstakel, efficiënt en winstgevend blijven.

HET BRILJANTE IDEE

The Independent Hotel Show brengt leveranciers van kwaliteit samen met toekomstgerichte hoteliers die een gelijke visie hebben over de toekomst. Een visie die kracht moet geven bij het ontwerpen en succesvol uitvoeren van het operationeel management van een hotel business vandaag en in de toekomst. Samen goed voor 150 producten en dienstverleners van hoge kwaliteit, variërend van ontwerp en inrichting, back of house technologie, leisure & wellness, hotelproducten en -voorzieningen, marketing, housekeeping, zakelijke dienstverlening … en veel meer. Samen met een Q&A-discussiepanel en persoonlijke interviews met industrie leidende experts, proberen wij met de show mensen te informeren, connecties te creëren, te netwerken, inspiratie op te doen en nieuwe zakelijke kansen te faciliteren.

DE WIN-WIN

Het team van RARE heeft veel ervaring in de Hospitality industrie en was dan ook erg enthousiast om samen te werken met Independent Hotel Show om hier een succesvol evenement van te maken. RARE heeft de organisatie ondersteund in sales & sponsorfinding, PR & marketing plus in het bedenken van de content. Het evenement, dat op 8 & 9 mei 2019 plaats vond in de Amsterdam RAI was dan ook een groot succes.

Aantal bezoekers 3000
Aantal suppliers 150+
Datum 8 - 9 mei 2019
Locatie RAI - Amsterdam
Meer informatie over Independent Hotel Show