<< Back

De Kruidfabriek

LET’S SPICE IT UP

DE WENS VAN DE KLANT

Na 14 jaar van succes met Lute Restaurant, besloot chef Peter Lute zijn restaurant opnieuw te definiëren. Namelijk tot ‘De Kruidfabriek’. De naam is gelinkt naar het pand waar het restaurant zich in bevindt, dat was voorheen een buskruitfabriek. Peter Lute heeft daarnaast een bovengemiddelde interesse als chef voor kruiden. En dan met name het gebruik ervan in gerechten. Dat verklaart de grote kruidentuin die het restaurant heeft en geeft een extra lading aan de naam “De Kruidfabriek”. De wens van Peter: een persevenement waarbij deze verandering van naam en concept wordt aangekondigd en bekend gemaakt.

HET BRILJANTE IDEE

Voor de relancering besloten wij een gekruid concept te bedenken, inclusief kanonnen gevuld met kruiden, gerechten met daarin bepaalde kruiden verwerkt en spice-infused cocktails die werden geserveerd tijdens deze middag/avond. Daarnaast kregen de gasten een setje “groei je eigen kruiden”.

DE WIN-WIN

De lancering werd overgenomen in vele verschillende lokale en nationale media publicaties en werd daar beschreven als een creatieve manier van het introduceren van een nieuw culinair concept. Het evenement heeft een enorme ruchtbaarheid gecreëerd en meegewerkt aan een succesvol nieuw elan van het restaurant.

Aantal bezoekers 400
Datum 14 September 2016
Locatie De Kruidfabriek, Amstelveen
Meer informatie over De Kruidfabriek