<< Back

De Geur van Witte Rijst

DE ULTIEME INDISCHE FAMILIE KOOKBOEK LANCERING

DE WENS VAN DE KLANT

Het Team van RARE organiseerde een dag voor Han Go, eigenaar van Go-Tan, om zijn nieuwe kookboek ‘De Geur van Witte Rijst’ te introduceren. Het idee/ontstaan van dit nieuwe kookboek is bijzonder, namelijk het is bedoeld om bijzondere Indische recepten van oma’s en opa’s en mama’s en papa’s of andere familieleden met Indische achtergrond te behouden. De nostalgie, de kennis, het plezier en de liefde die bij de echt Indische keuken horen zijn vastgelegd in dit kookboek. De gerechten zijn gelardeerd met verhalen van de auteurs die de gerechten hebben aangeleverd. Menu’s die in sommige gevallen zijn ingestuurd door kinderen, kleinkinderen of andere familieleden.

 

HET BRILJANTE IDEE

Vaak worden boek lanceringen niet gezien als hele bijzondere gelegenheden, hier wilden wij verandering in brengen door het anders aan te pakken. De gasten werden allereerst verwelkomd in het West-Indisch Huis in Amsterdam – de perfecte locatie voor dit culinaire evenement, om ook dichtbij het thema van het evenement te blijven.  Kim-Lian van der Meij (met haar Indische roots) heeft deze hele middag gepresenteerd. De gasten werden voorzien van een bijzonder walking dinner. De gepresenteerde gerechten kwamen namelijk rechtstreeks uit het boek en werden door niemand minder dan meesterchef Agus Hermawan van Ron Gastrobar Indonesia en zijn team geserveerd. Alle gasten kregen het nieuwe kookboek mee naar huis. De genodigde waren vanzelfsprekend de mensen die een familierecept hadden ingestuurd die in het boek waren gepubliceerd, plus bekende Nederlanders met Indische achtergrond.

DE WIN-WIN

Het doel om de boek lancering een bijzondere gelegenheid te maken was zeker gelukt. De gasten hebben genoten van de avond onder het genot van het heerlijke Indonesische walking dinner en kennis gemaakt met de gerechten uit het boek.

Boek Titel De Geur van Witte Rijst
Auteur Go-Tan
Evenement Boek Lancering
Get the book!