<< Back

Butcher’s Heaven

WHERE CARNIVORES ‘MEAT’

DE WENS VAN DE KLANT

Oktober 2017, de tweede editie van Butcher’s Heaven van Julius Jaspers vond plaats in de Centrale Markthal in Amsterdam! Een hemel voor de foodlovers en carnivoren onder ons. De grootste focus was gericht op het eten van duurzaam vlees, van boerderij tot op je bord.

HET BRILJANTE IDEE

Bezoekers konden genieten van gerechten van meer dan 30 verschillende chefs en hun teams. De eerste dag van de 2017 editie begon met een klassieke Burger Night waar alle restaurants hun beste burgers serveerden in een klein voormaat. Met als achterliggende gedachte dat de gasten meerdere burgers konden proberen! De restaurants die onder andere deelnamen waren Castell, Ron Gastrobar, Slagerij de Leeuw, ‘t Vliegertje, The Roast Room, Graceland BBQ en The Harbour Club. Chefs zoals Jord Althuizen, Lucas Rive en Julius Jaspers namen plaats achter de Big Green Eggs en lieten hun ervaring en kennis zien. Naast het proeven van alle heerlijke gerechten konden de carnivoren ook zelf in de keuken aan de slag. Ook kregen de bezoekers een cursus waar zij leerden hoe je de perfecte steak moest klaar maken en konden zij meedoen in de Amsterdam BBQ Challenge, een competitie voor hobby koks waar zij aan de slag konden met de bekende Big Green Egg BBQ’s. Over twee dagen verdeeld werd deze competitie gehouden waarbij de winnaar naar huis ging met een echte Big Green Egg! Daarnaast konden de gasten genieten van allerlei  workshops en proeverijen. In het Butcher Theater konden de gasten van het evenement demonstraties en workshops bijwonen van verschillende slagers en chefs. Van een workshop uitbenen tot een workshop hoe maak ik de perfecte biefstuk.

DE WIN-WIN

Samen met de oprichter Julius Jaspers, was RARE verantwoordelijk voor de pr & marketing, sales & sponsorfinding en de productie van het evenement Butcher’s Heaven. Samen maakten wij bezoekers bewust van het eten van duurzaam vlees en lieten hen zien hoe je food waste kan tegen gaan. Het evenement werd heel goed bezocht en enorm goed gewaardeerd.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=T5y81tJYIo8&t=1s[/fve]

Aantal bezoekers 7.750
Editie 2nd
Datum 13 - 15 oktober 2017
Locatie Centrale Markthal - Amsterdam
Meer informatie over Butcher's Heaven