<< Back

Albelli Oscars

AND THE OSCAR GOES TO…

DE WENS VAN DE KLANT

Albelli is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam, ontstaan uit meerdere merken die foto producten produceren. Albelli levert aan meer dan 4 miljoen klanten binnen Europa. Ooit  begonnen met het verkopen van fotoboeken, is Albelli na 10 jaar gegroeid tot een specialist in muur decoraties, kaarten, afdrukken van foto’s op  mokken, postzegels en kalenders. Door hard te werken verdient het personeel het zeker één of twee keer per jaar een feestje te vieren. Eén ding is zeker, een feestje vieren kunnen ze bij Albelli!

HET BRILJANTE IDEE

Ondanks de topfeestjes die wij voor Albelli al georganiseerd hebben, vroegen ze ons het nog grootser aan te pakken met een goed thema en fantastisch eten. Van een zomer BBQ tot een aprés-ski diner, hebben we ditmaal de Oscars naar Albelli gebracht. Met een borrel vooraf en een groot diner en feest daarna was het weer een feest voor in de (foto)boeken. Er werden dan ook daadwerkelijk Oscars uitgedeeld in de categorieën; Best Dressed Male, Caring co-worker, IT award, Best Dressed Female, Diva award, Talent award, Customer care, Party-Alarm en Employee of the year.

DE WIN-WIN

Albelli zorgt goed voor haar werknemers en wil dan ook ieder jaar hun dank laten blijken voor hun harde werk door middel van een mooi feest. In samenwerking met ons team van RARE zijn we er weer in geslaagd om bij Albelli ook dit jaar het gesprek aan de lunch tafel te zijn op kantoor voor weken lang.

Aantal bezoekers 130 - 150
Locatie Various locations