<< Back

Albelli – 18th Christmas Day Party

Albelli – 18e Christmas Day Party
LET’S CELEBRATE THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR

DE WENS VAN DE KLANT

Albelli is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam, ontstaan uit meerdere merken die foto producten produceren. Albelli levert aan meer dan 4 miljoen klanten binnen Europa. Ooit  begonnen met het verkopen van fotoboeken, is Albelli na 10 jaar gegroeid tot een specialist in muur decoraties, kaarten, afdrukken van foto’s op  mokken, postzegels en kalenders. Door hard te werken verdient het personeel het zeker één of twee keer per jaar een feestje te vieren. Eén ding is zeker, een feestje vieren kunnen ze bij Albelli!

HET BRILJANTE IDEE

RARE had het idee gevat om kerst nog eventjes vast te houden. Het Kerst evenement van Albelli vond namelijk plaats op de 12e van januari 2018 bij UNDERCURRENT in Amsterdam Noord met als thema; 18e Kerstdag. Nog even Kerst terug halen dus, want hé, Kerst blijft de mooiste tijd van het jaar. Het evenement was een groot spektakel met 3 meters hoge kerstbomen, kerstversiering, lantarens, sneeuwvlokken en glitters. Dit verzekerde een echte kerstsfeer. Met Kerst wordt er natuurlijk lekker gegeten. Daarom hebben wij de beste foodtrucks geselecteerd om een Streetfood Kerstfestival te creëren en werden er heerlijke drankjes en cocktails geserveerd.

DE WIN-WIN

Om te verzekeren dat de dansvloer niet leeg zou blijven was er een top DJ in combinatie met een goeie band (The Recipe) geregeld voor de hele avond. Samen met het hele Albelli team (225 man sterk) maakten zij er een groots feest van. Dit alles samen zorgde voor een zeer geslaagd feest!

RARE weet wel hoe je een feestje moet bouwen!

Aantal bezoekers 150
Editie 12
Datum 12 januari 2018
Locatie UNDERCURRENT, Amsterdam