<< Back

24Kitchen Summer Festival

MAAK JE ZOMER COMPLEET

DE WENS VAN DE KLANT

Tv-kanaal 24Kitchen (FOX International Group) wilde graag een 24Kitchen Summer Festival organiseren, om merkbekendheid en merkkennis te creëren. Door het succes van eerdere  evenementen in de Foodhallen van Amsterdam, werd ook ditmaal de Foodhallen van Amsterdam gekozen in combinatie met de Hallen Studio’s. Deze ruimtes werden compleet omgetoverd tot een zomers festival. Met 24Kitchen’s favoriete chefs, goed eten, kookdemonstraties, proeverijen van favoriete zomer drankjes, muziek resulteerde dit in een topevenement.

HEt BRILJANTE IDEE

Het programma bestond uit kookdemonstraties van de Worsten van Babel met Hugo Kennis, Jasper & Marius Gottlieb, 1001 smaken met Mounir Toub, W*kking lekker met Danny Jansen, Chocolade van de BBQ met Hidde de Brabander en Parijse picknick tips! Voor de gasten van het evenement waren alle recepten die gemaakt en getoond werden in de demonstratie keuken, na het evenement op de 24Kitchen website te vinden. Zodat iedereen  de gerechten thuis zelf nog eens kon uitproberen. Er werd niet alleen gegeten, ook bier- en wijnproeverijen werden gegeven en zelfs een Gin masterclass. Buiten op het terras van de locatie stonden meerdere foodtrucks met allerlei heerlijke snacks.

DE WIN-WIN

Het team van RARE creëerde het concept voor het festival en was verantwoordelijk voor het operationele uitvoering en organisatie, logistiek, branding van het evenement, personeel en chefs management. Met 1.500 zeer tevreden bezoekers behaalde het evenement het gewenste succes.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=-PfU7goICok[/fve]

Aantal bezoekers 1.500
Editie 1ste
Datum 12 - 13 august 2017
Locatie De Foodhallen - Amsterdam
Meer informatie over 24Kitchen